كنكاشي در افکار و باورها

كنكاشي در افکار و باورها

 شنیدن قرآن به صورت آنلاین استغفار را فراموش نكن

داستان جالب مناظره ی امام باقلانی با علمای مسیحی

داستان جالب مناظره ی امام باقلانی با علمای مسیحی

داستان جالب مناظره ی امام باقلانی با علمای مسیحی

 

روزی یکی از پادشاهان مسیحی نامه ای به سوی پادشاه مسلمانان فرستاد و از او خواست که یک عالم مسلمان را برای بحث و مناظره با عالمان مسیحی به نزدش بفرستد. وی ابوبکر الباقلانی را فرستاد. زمانی که وی به آن جا رسید؛ به او گفتند: اگر می خواهی به نزد پادشاه بروی باید به قوانین و شروط ما احترام بگذاری.

 

 

متن کامل گفتگو را در ادامه مطلب بخوانید ...

ارزش و مقام زن در اسلام (آیا اسلام برای زن عدالت را رعایت نمی کند؟) پاسخ های تامل برانگیز

ارزش و مقام زن در اسلام (آیا اسلام برای زن عدالت را رعایت نمی کند؟) پاسخ های تامل برانگیز

 

چرا در دین اسلام دیه مرد دو برابر زنه این عدالته؟

چرا یک مرد میتونه تا چهار زن بگیره ولی یک زن نباید غیر از یک شوهر داشته باشه؟
این عدالته؟

چرا شاهد بودن یک فرد راجب به یک مسعله دو زن مساوی با یک مرد هست؟
به این میگی عدالت؟

پاسخ ها نغز و تامل برانگیز این سوالات و سوالات دیگر در ادامه مطلب

اشو و اشوئیسم (عرفان اشو = عرفان سکس)

اشو و اشوئیسم (عرفان اشو = عرفان سکس)

باگوان راجینش اوشو با یک سری تفکرات و اعتقادات خاصی باعث شده تا شهرتی نسبی در میان مردمان جاهل و بی‌خبر از حقیقت پیدا بکند. اوشو در حقیقت با انکار مقدسات ادیان و همچنین مسائل رایج و بدیهی در میان همه عقلای عالم، تلاش کرده مریدانی را دور خود جمع کند. با کمی مطالعه و تحقیق درباره شخصیت کلی اوشو به این نتیجه می‌رسیم که او همانند بسیاری از همفکرانش در دوران کودکی، نوجوانی، و جوانیش دچار یک سری کمبودها و بی‌مهری‌هایی بوده است. و همین کمبودها و بی‌مهری‌ها در دوران بزرگ‌سالی به‌صورت نوعی عقده شهرت‌طلبی در او به بروز رسیده است.

اوشو داری عقاید و تفکرات بسیار حیرت‌انگیز و تعجب‌آوری است، به‌ طوری‌که خود را مدعی صاحب ‌نظری در هر مسئله و موضوعی می‌داند. در ادامه به برخی از افکار و عقاید راجینش اوشو می‌پردازیم.

 

شیطانیسم چیست؟ مراحل و انواع شیطان پرستی

شیطانیسم چیست؟ مراحل و انواع شیطان پرستی

قدرت پلید و مرموز شیطان همواره از آغاز زندگی بشر توهم زا وترس آفرین بوده است و برخی از انسان‌های ابتدایی برای آسودگی از شر او به تکریم و تقدیسش می‌‌پرداختند، تا به امروزکه در مدل‌های نوین و در قالب آئین‌هایی با ایدئولوژی خاص سر برآورده و به اسم شیطان پرستی در دنیا مطرح شده است.

سیر پیدایش شیطان پرستی از آغاز تا کنون را در سه مرحله و عنوان کلی بدوى، قدیمی و مدرن می‌‌توان نام برد که که پیرامون آنها مطالبی عنوان خواهیم کرد . 

اندر حکایت با کلاس بودن و روشنفکری

اندر حکایت با کلاس بودن و روشنفکری

مطلبی که در ادامه خواهد آمد ،مطالبی حقیقی و از واقعیت های جامعه امروز ما و از عمده معضلات و انکارات جامعه ما در اثر جهل و بی سوادی حاکم بر آن مبتنی بر تهاجم فرهنگی تسلط یافته بر جامعه ماست ...

 

تبریک کریسمس و ولنتاین و مناسبتای غربی میشه با کلاسی!

تبریک عید قربان و فطر شد عرب پرستی!

سفر مکه کسی بره، میگن چرا پولشو ندادی فقرا !

ولی از سفر تایلند و آنتالیای خوش که نمی گذره، میگه بالاخره آدمیزاده تفریح هم لازم داره !

 

 

 به ادامه مطلب مراجعه کنید ...

برخي از بدعتها و خرافات اهل تصوف از ديدگاه قرآن و سنت

برخي از بدعتها و خرافات اهل تصوف از ديدگاه قرآن و سنت

امروزه بدعت ها و انحرافات صوفیه بر کسی پوشیده نیست و اين شناخت و آشنایی و آشکارشدن حقیقت صوفیه با مطالعه آثار و کتب بزرگان صوفي حاصل شده است و این امر سبب شده است  که مومنان و خصوصا جوانان مسلمان از اين فرقه منحرف دست بکشند و آنرا عين خرافات بدانند والحمدلله . 

ما هم به نوبه خود در اینجا تعدادی از انحرافات و گمراهی های صوفیه و اهل متصوفه را که در کتبشان نقل گردیده ذکر و بیان می داریم تا حقیقت آنان بیش از پیش آشکار گردد . 

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید .....

حکم طریقت در اسلام چیست؟

حکم طریقت در اسلام چیست؟

بدون شک طریقت های صوفیه منکر هستند، و حتی بعضی از آنها کفر می باشند، و بعضی دیگرشان کفر نیست اما بدعت هستند، زیرا طریقتی که سلوک و پیروی آن واجب است همان طریق پیامبرمان محمد صلی الله علیه وآله و صحبه وسلم است. الله عزوجل می فرماید : « وَأَنَّ هَذَا صِرَاطِی مُسْتَقِیمًا فَاتَّبِعُوهُ...» ﴿١٥٣﴾ (سوره مبارکه انعام). یعنی: «این راه مستقیم من است، از آن پیروی کنید». 
و فرمود : « وَهَذَا کِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ مُبَارَکٌ فَاتَّبِعُوهُ...» ﴿١٥٥﴾ (سوره مبارکه انعام).یعنی: «و این کتابی است پر برکت، که ما (بر تو) نازل کردیم؛ از آن پیروی کنید».

و فرمود : « ... وَمَا آتَاکُمْ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاکُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا...» ﴿٧﴾ (سوره مبارکه حشر). یعنی : «آنچه را رسول الله برای شما آورده بگیرید (و اجرا کنید)، و از آنچه نهی کرده خودداری نمایید».

 

تاریخ پيدايش كلمه صوفی و صوفیه در اسلام ‏و آيا در اسلام فرقه ای به نام تصوف وجود دارد؟

تاریخ پيدايش كلمه صوفی و صوفیه در اسلام ‏و آيا در اسلام فرقه ای به نام تصوف وجود دارد؟

تصوف يا صوفيه يکي از فرقه هاي منحرفي است که بعد از ظهور اسلام بوجود آمدند. آنها در ابتدا بر محور تزکيه ي نفس حرکت مي کردند ولي بعدها با غلو در افکاشان به ايراد افکار و اعتقادات کفر آميزي همچون حلول پرداختند و حتي برخي از چهره هاي سرشناس صوفيه از جمله بايزيد بسطامي و محي الدين ابن عربي تکفيير و کشته شدند.

بني اسرائيل چه کساني هستند؟

بني اسرائيل چه کساني هستند؟

 

خداوند متعال فرموده است:

يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ ......﴿٤٧﴾سوره مبارکه بقره

«اي فرزندان اسرائيل! نعمتي را که به شما ارزاني داشته - ام به ياد بياوريد».

در تفسير آلوسي آمده است که: «اسرائيل» يک اسم غير عربي و مرکب است از «ايل» که يکي از اسماء الله است، و «اِسرا» که به معني عبد، برگزيده، انسان يا مهاجر است. و اسرائيل لقب حضرت يعقوب (عَلَيْهِ السَّلاَمُ ) است. سپس آلوسي گفته است که الله تعالی يهوديان را به اسرائيل نسبت داده است نه به يعقوب عَلَيْهِ السَّلاَمُ تا آنان را به طاعت و عبادت تشويق کند؛ چراکه واژه اسرائيل بيش از لفظ يعقوب عَلَيْهِ السَّلاَمُ در برگيرنده - ي اين مفهوم است. همانطور که اگر گفته شود اي پسرِ صالح از الله اطاعت کن نسبت به اي پسرِ زيد از الله اطاعت کن تشويق بيشتري در بردارد، چون انسان به طور طبيعي تمايل دارد که از آثار نياکان خود پيروي کند حتي اگر ناپسند باشد. (تفسير آلوسي، ج 1، صص 242 - 241)

پس منظور از بني اسرائيل ذريه ي حضرت يعقوب عَلَيْهِ السَّلاَمُ  از دوازده پسرش است (تفسير المنار، ج 1، ص 289). و اولين کسي که از بني - اسرائيل وارد مصر شد، حضرت يوسف عَلَيْهِ السَّلاَمُ پسر يعقوب (عَلَيْهِ السَّلاَمُ ) بود که بعدها برادرانش هم به وي ملحق شدند و بدين ترتيب نسل او در آنجا رو به افزايش گذاشت تا جائيکه گفته شده وقتي که بني اسرائيل از مصر خارج شدند، جمعيت آنان ششصد هزار نفر بود، و اين افزايش جمعيت در مدت چهارصد سال صورت گرفته است. (تفسير المنار، ج 1، ص 312)

توجه ::: در کتب یهود بنی اسرائیل به معنی غلبه کننده بر خدا و یا کشتی گرفته با خدا آمده است. این داستان از داستان کشتی گرفتن یعقوب با خدا، و یا فرشته ای از جانب خدا در عهد عتیق گرفته شده است که بعد از این مبارزه نام یعقوب به اسرائیل تغییر میکند ( کتاب مقدس عهد عتیق /  آفرینش ۳۲:۲۴-۳۲)

داستان کشتی حضرت یعقوب عَلَيْهِ السَّلاَمُ با خدا (نعوذ بالله) از تحریفات مطالب خرافی کتاب مقدس می باشد که امثال این گونه مطالب و خزعبلات در این کتاب به کثرت یافت می شود .

 همچنین در کتاب مقدس (عهد عتیق) لغت اسرائیلی به معنی دوازده قبیله بنی اسرائیل و همچنین به معنی مردم کشور اسرائیل قدیم است. در حدود قرن ۵ قبل از میلاد، بازماندگان دوازده قبیله بنی اسرائیل یهود(قبیله های جودا،شیمون، و بعضی از بنیامین و لوی) نامیده شدند.

 

منابع :

1- قرآن الکریم

2- تفسیر آلوسی

3- تفسیر المنار

4- التحقیق فی کلمات القرآن الکریم، ج۱، ص ۸۴

5- کتاب مقدس عهد عتیق ( تورات)

 

 

يهوديان چه کساني هستند و چرا به اين اسم نامگذاري شده اند؟

يهوديان چه کساني هستند و چرا به اين اسم نامگذاري شده اند؟

در تفسير ابن عطيه آمده است که منظور از {وَالَّذِينَ هَادُوا} (آیه 62) در سوره ي مبارکه بقره، يهوديان هستند. و بدين خاطر به اين اسم نامگذاري شده - اند که گفته - اند: {إِنَّا هُدْنَا إِلَيْكَ} «به سوي تو بازگشتيم» بنابراين واژه - ي يهود از «هَادَ يَهُودُ» يعني بازگشت، گرفته شده است. يکي از شعراي عرب هم گفته است: إنّي امرؤ من مدحه هائدٌ «من کسي هستم که از ستايش او برگشته - ام».

عده - اي هم گفته - اند: يهود منسوب به يهوذا پسر يعقوب است که بر اثر تعريب دچار تغيير شده و به صورت يهود درآمده است.

زهراوي هم حکايت کرده است که يهود از تهويد به معني نرم و با وقار سخن گفتن گرفته شده است. ابن - عطيه در تفسير آيه {وَالَّذِينَ هَادُوا} در سوره ي نساء گفته است: واژه ي «هادوا» يا از «هَادَ» به معني بازگشت، و يا از يهوذا پسر يعقوب گرفته شده و بر اثر تعريب تغيير کرده است و يا اينکه از «تَهوَّد» به معني آرام و با وقار سخن گفتن يا حرکت کردن، گرفته شده است.

آلوسي در تفسير آيه {وَالَّذِينَ هَادُوا} در سوره بقره گفته است: يعني کساني که يهودي شدند. و واژه - ي «يهود» يا يک لفظ عربي است که از «هَادَ» به معني بازگشت و توبه کرد، گرفته شده است که در اين صورت علت نامگذاري يهوديان به اين اسم اين است که آنان از عبادت گوساله توبه کردند، و اين توبه کردن دشوارترين کار بود براي آن - ها، و يا اينکه واژه - ي «يهود» معرَّب «يهوذا» است که در اين صورت نام بزرگترين فرزند يعقوب بر يهوديان اطلاق گرديده است.